Homepage Tratamentul hipertensiunii arteriale medicina tradițională chineză


Tratamentul hipertensiunii arteriale medicina tradițională chineză


Hipertensiunea arterială poate apărea și în timpul sarcinii sau poate fi un indicator al altor condiții mai grave. Tratamentul eficient și gestionarea hipertensiunii .În medicina tradițională chineză fructul Momordica charantia este un bun remediu în tratamentul infecțiilor gastrointestinale, cu paraziți intestinali, proceselor inflamatorii, hepatitei, malariei, diareei, afecțiunilor de ficat, înțepăturilor de insecte, mușcăturilor de șarpe, artritei, arsurilor, astmului, febrei, hipertensiunii arteriale, racelii, colicilor, durerilor de stomac.dacă în timpul hipertensiunii arteriale nu a reușit viziuneaAlte utilizari Medicina veterinara: - pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: anorexie foarte rar la doze mari s-au semnalat scaune diareice; hipertensiune arteriala (cu Cicoarea este inlocuitorul traditional al cafelei, fiind asemanatoare la gust. tari precum India, China, Iran, Ungaria, Romania, Rusia, America.În ultimii douăzeci-treizeci de ani, oamenii de stiinta din Asia au analizat sistematic dupa regulie farmaceutice multe plante folosite în medicina tradițională chineză. Utilizările tradiționale ale anumitor plante sunt de aceea cel mai adesea complet validate de cercetarea științifică.

Related queries:
-> Denas Terapie Hipertensiune
Hipertensiunea arteriala este o afectiune a sistemului cardio-vascular manifestata prin In medicina traditionala, tratamentul hipertesiunii arteriale include .Catina , nativa din China, Rusia și Mongolia, raspandita din abundenta si la noi in Romania. Catina a fost utilizata în China de peste 12 de secole în care a fost folosit în primul rând pentru medicina tradițională chineză consolidarea stomacului, circulația sângelui și respirație.
-> efectul hipertensiunii arteriale asupra pancreasului
SystoRepair – chineză patch-uri naturale, hipertensiune arterială, comentarii, pret4.9 (97.5%) 8 votes Problema hipertensiunii arteriale timp de mulți oameni bagatelizowany. La urma urmei, acest lucru este foarte răspândită boală pe care o poate indura chiar fiecare al doilea adult.Dispozitivul este un produs de înaltă tehnologie, dezvoltat pe baza cunoștințelor biomedicale moderne și a Teoriei Meridianelor din Medicina Tradițională Chineză. Terapia prin bioelectricitate poate fi utilizată în scopul controlării hipertensiunii şi este reprezentată de totalitatea fenomenelor electrice din interiorul corpului.
-> Raportul de sănătate pentru hipertensiune
Este folosit de 4000 de ani în medicina chineză pentru zeci de boli și are proprietăți anti-cancerigene puternice Forsythia, supranumit copacul de aur, liliacul galben sau ploaia de aur, este un arbust care înflorește primăvara devreme, fiind cunoscut și pentru efectele sale terapeutice.În medicina tradițională sunt folosite, de la Forsythia suspensa, în special fructele uscate (semințele), dar și frunzele, tulpina și rădăcinile. Din acestea se prepară ceai, extract, ulei esențial, esență, suc, decoct. Fructele conțin lignani (fitoestrogeni), flavonoide (rutin.
-> dietoterpapiya cu hipertensiune arterială
Potrivit medicina tradițională chineză, există o relație strânsă între organele interne și părți externe, cum ar fi ochii și ficat (13), (14). Ficatul stochează sânge și de o anumită ramură a canalului hepatic se duce la ochi, ficatul poate trimite, de asemenea sânge la ochi pentru a sprijini funcționarea acestora.În medicina tradițională chineză țelina este utilizată și pentru problemele hepatice, unele dintre tipurile de hipertensiune arterială fiind asociată ficatului. Extractul de semințe de țelină conține un compus numit 3-n-butil-ftalidă (3nB), care ajută la scăderea tensiunii arteriale și la alinarea artritei.
-> hipertensiune arterială renală
Hipertensiunea arterială (HTA), cunoscută de asemenea sub numele de Cu toate acestea, tratamentul medicamentos este deseori necesar pentru În mod tradițional, modificările serioase ale retinopatiei hipertensive se Împăratul Galben al Chinei, Cornelius Celsus, Galen, și Hipocrat susțineau emisia de sânge.Tratamentul pacienţilor adulţi cu hipertensiune arterială pulmonară clasa funcţională II şi III În cazul agravării stării clinice, chiar dacă tratamentul cu Revatio.
Tratamentul hipertensiunii arteriale medicina tradițională chineză:

Rating: 213 / 611

Overall: 243 Rates