Homepage Psihosomaticii și hipertensiunii arteriale


Psihosomaticii și hipertensiunii arteriale


hipertensiune arterială remarcă o creştere considerabilă a interesului medicilor şi pacienţilor pentru tratamentul psihoterapeutic, de formare a simptomelor psihosomatice; - identificarea parametrilor psihologici pentru anxietate, depresie, .cronoterapie pentru mastopatieHipertensiunea arterială în cazul nou-născuților este rară și se întâlnește la 0,2 - 3% dintre nou-născuți.

Some more links:
-> chimioterapie și hipertensiune arterială
8 feb. 2015 Un rol deosebit în apariţia şi intensitatea stresului psihosomatic îl au particularităţile individuale (genetice, cognitive, afective, motivaţionale, .
-> cu hipertensiune potrivită pentru serviciu
Hipertensiunea arteriala este una dintre cel mai intalnite cauze de invaliditate si deces. Aproape 40% din decesele in randul persoanelor sub varsta.
-> Buteyko despre hipertensiune
Hipertensiunea sau tensiunea arteriala ridicata, este o afectiune foarte des intalnita, ce presupune exercitarea constanta a unei presiuni pe artere datorita .
-> leech pentru hipertensiune arterială pentru prima dată cum să nu rănească pas cu pas
Studiul de bază al medicinii psihosomatice este acela de a fobia socială şi specifică, depresia majoră, hipertensiunea arterială, sindromul de colon iritabil, şi .
-> clorofila în hipertensiune
27 Apr 2017 Psihosomatica este o ramură a științei care se ocupă de studiul și bolile psihosomatice de bază sunt astm bronșic, hipertensiune arterială, .
Psihosomaticii și hipertensiunii arteriale:

Rating: 55 / 233

Overall: 965 Rates